Guiso de lentejas como pintó
Hey everyone, it is John, welcome to my recipe page. Today, I'm gonna show you how to make a special dish, Guiso de lentejas como pintó. One of my favorites food recipes. This time, I will make it a little bit tasty. This will be really delicious.
Guiso de lentejas como pintó is one of the most popular of current trending foods on earth. It's appreciated by millions every day. It's simple, it is fast, it tastes delicious. They're nice and they look wonderful. Guiso de lentejas como pintó is something that I have loved my whole life.
Many things affect the quality of taste from Guiso de lentejas como pintó, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Guiso de lentejas como pintó delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Guiso de lentejas como pintó is 10/12 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Guiso de lentejas como pintó estimated approx 2/2:30hs.
To begin with this recipe, we must prepare a few ingredients. You can have Guiso de lentejas como pintó using 29 ingredients and 11 steps. Here is how you can achieve it.
Tome una receta que encontré, y con algunas adaptaciones, salió exactamente como quería, le agregue (que no esta descripto en la receta), queso crema con perejil natural, que para quienes quieran bajarle la intensidad de picor, se lo agregan en más cantidad en la Porción. A disfrutar, de comerlo y de hacerlo!!!!,Salut
Ingredients and spices that need to be Get to make Guiso de lentejas como pintó:
- 500 grs lentejas (peso en seco)
- 500 grs cuadril
- 1 chorizo colorado
- 3 o 4 patas de cerdo
- 300 grs pacenta ahumada
- 1 cebolla grande
- 1 puerro
- 1 cebolla de verdeo
- 1 zanahoria
- 2 papas
- 1 calabaza anko
- 1 boniato
- 3 cucharas Pimentón ahumado
- c/n Salsa Tabasco ahumada
- c/n Sal y pimienta
- 500 cc caldo de verdura
- 1 salsa tomate (ver abajo)
- c/n Agua
- 1 choclo
- 1 vaso grande Vino rosado/blanco
- Para la salsa de tomate
- 1 puré de tomate
- 1/2 cebolla
- 1 morrón rojo
- 2 hojas laurel
- 2 dientes ajo
- 3 cucharaditas ají molido
- c/n Sal y pimienta
- c/n Azúcar
Instructions to make to make Guiso de lentejas como pintó
- Poner las lentejas en remojo desde el día anterior, o al menos 3/4 horas
- Hervir casi por completo el choclo, desgranar y reservar. Cortar papas, boniatos y la calabaza en cuadraditos de 1 cm aprox, la zanahoria en rodajas y reservar. El resto de la verdura picar chiquito y reservar
- Con todos los sobrantes de la verdura preparar 500cc de caldo y reservar
- En olla chica, saltear los ajos picados el morrón y media cebolla, colocar el puré de tomate y mientras calienta incorporar el laurel y el ají molido. Dejar calentar para espesar la preparación al reducir y así bajar la acidez, probar y agregar azúcar necesaria para equilibrar la acidez, revolver y reservar fuera del fuego
- Cortar el cuadril en cuadrados de 1 cm aproximadamente, y el chorizo colorado en medias rodajas y reservar. Cortar la panceta en cubos chiquitos y reservar
- En una olla grande, dorar la panceta, luego saltear la cebolla, el verdeo y el puerro. Cuando doran, incorporar el cuadril, el cerdo y los chorizos y sellar.
- Incorporar el vaso de vino para levantar la grasa de cocción, dejar hasta evaporar el alcohol
- Incorporar la salsa de tomate y el caldo, revolver y dejar hasta homogeneizar el color (se pone uniforme, más oscuro), y entonces incorporar la papa, boniato, zanahorias y el choclo. Completar con agua si es necesario y dejar tapado 20'
- Incorporar el pimentón ahumado y salsa Tabasco ahumada, la cantidad depende del picor que se quiera dar, sugiero que sea sutil (2/3 cucharaditas), y dejar otros 15'
- Probar el sabor, salpimentar a gusto e incorporar las lentejas escurridas. Dejar por 45'/1 hora a fuego bajo.
- Servir, incorporando el queso crema con perejil a gusto
As your experience and confidence grows, you will locate that you have more natural control over your diet and also adjust your diet plan to your personal tastes with time. Whether you want to serve a dish that utilizes fewer or even more components or is a little bit basically spicy, you can make straightforward adjustments to accomplish this goal. To put it simply, start making your dishes on schedule. When it comes to standard cooking skills for novices you don't need to discover them however just if you understand some easy cooking techniques.
This isn't a full overview to quick and easy lunch dishes however its great something to chew on. With any luck this will certainly obtain your creative juices flowing so you can prepare tasty dishes for your family without doing a lot of square meals on your trip.
So that's going to wrap it up with this special food How to Prepare Homemade Guiso de lentejas como pintó. Thanks so much for your time. I'm confident that you will make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!
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