Rosti o tortitas de calabacín, berenjena y zanahoria
Hey everyone, it is me again, Dan, welcome to my recipe site. Today, I'm gonna show you how to prepare a special dish, Rosti o tortitas de calabacín, berenjena y zanahoria. One of my favorites. This time, I will make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.
Rosti o tortitas de calabacín, berenjena y zanahoria is one of the most well liked of current trending meals on earth. It's enjoyed by millions every day. It's easy, it's fast, it tastes yummy. They are fine and they look fantastic. Rosti o tortitas de calabacín, berenjena y zanahoria is something which I've loved my whole life.
Many things affect the quality of taste from Rosti o tortitas de calabacín, berenjena y zanahoria, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Rosti o tortitas de calabacín, berenjena y zanahoria delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Rosti o tortitas de calabacín, berenjena y zanahoria is 1 ración. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Rosti o tortitas de calabacín, berenjena y zanahoria estimated approx 1 hora.
To get started with this recipe, we must prepare a few components. You can cook Rosti o tortitas de calabacín, berenjena y zanahoria using 5 ingredients and 9 steps. Here is how you can achieve it.
¿Tortitas de verduras? Si, habéis leído bien, el rosti es un plato originario del norte de Europa, el cual originalmente está hecho se patata y huevo, más tarde se hizo la versión vegana de calabacín, la cual tarda más tiempo en hacerse, pero yo he querido innovar todavía más y le añadido más variedad de verduras porque solo calabacín me parecía un poco soso.
Este plato tiene alrededor de unas 45-50 kcal por ración, así que es perfecto para dietas hipocalóricas o para sustituir a un hamburguesa de carne tradicional.
Ingredients and spices that need to be Take to make Rosti o tortitas de calabacín, berenjena y zanahoria:
- 200 g calabacín
- 15 g zanahoria
- 35 g berenjena
- Sal
- Aceite de oliva virgen extra
Steps to make to make Rosti o tortitas de calabacín, berenjena y zanahoria
- Lavamos y cortamos las verduras.
- Metemos todo en una procesadora de alimentos y lo trituramos bien
- Ponemos nuestro picadillo en un colador con un plato debajo, le echamos un pellizco de sal y esperamos unos 20-30 minutos a que sude.
- Aplastados con una cuchara o similar para que expulse el agua sobrante y lo pasamos a un paño de cocina para secarlo todavía más.
- En una sartén a fuego bajo-medio ponemos un poco de aceite de oliva y nuestra mezcla. Os recomiendo usar una pequeña con base antideslizante.
- Aplastamos y moldeados el picadillo hasta que tenga forma de tortilla de más o menos un dedo de grosor, si la hacemos más gruesa no se hará correctamente, y si la hacemos más fina, se quebrará.
- Dejamos 10-15 minutos por lado y vigilamos que no se queme levantando un poco la masa con una espátula.
- Cuando el lado este ya dorado, le damos las vuelta cual tortilla de patatas, vamos, con un plato, así evitamos que se rompa o quiebre. No os preocupéis si se os rompe un poco, este plato requiere algo de maña y es algo estético.
- Servimos en un plato y a disfrutar! Yo le he puesto una tortilla de claras de huevo para añadir algo de proteína al plato y que así sea más equilibrado.
As your experience as well as self-confidence grows, you will find that you have more all-natural control over your diet regimen and adapt your diet to your individual tastes over time. Whether you wish to offer a dish that makes use of less or more ingredients or is a bit essentially spicy, you can make easy modifications to achieve this goal. To put it simply, start making your recipes promptly. As for standard food preparation skills for newbies you do not require to discover them however only if you grasp some straightforward food preparation techniques.
This isn't a total overview to fast as well as simple lunch dishes however its great something to chew on. With any luck this will certainly get your innovative juices moving so you can prepare scrumptious dishes for your family members without doing way too many square meals on your journey.
So that's going to wrap it up with this special food How to Make Perfect Rosti o tortitas de calabacín, berenjena y zanahoria. Thank you very much for your time. I'm sure you will make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!
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